Wij zijn Hoorzorg Friesland

Wij zijn er voor jouw hoorzorg, van hoortoestel, hoorhulpmiddel tot gehoorbescherming.

Sinds 2020 hebben wij zelfstandig onze winkel aan het Ockingahiem. We hebben 2 spreekkamers met hoorcabines voor een uitgebreide gehoormeting of audiologisch onderzoek. Hier repareren wij hoortoestellen en stellen ze opnieuw in alle rust af. Aan onze stamtafel geven wij demonstraties rondom een hoortoestel of aanverwant hulpmiddel. Je kunt in onze winkel terecht met vragen over horen en zorgvergoeding. Uiteraard ook voor alle accessoires zoals batterijen en standaard oordopjes.

 Wij zijn aangesloten bij Hoorprofs en een Star geregistreerd audiciensbedrijf is. Als gedreven audiciens en assistent-audicien zien we het als onze plicht je te ondersteunen met oplossingen die volledig op jou zijn afgestemd.

Twijfel je aan je gehoor of wil je graag een hoortoestel dat zich (automatisch) aanpast aan de omstandigheden en omgeving waarin jij je bevindt? Maak dan een afspraak met een van onze audiciens of hoorconsulenten. Wie dat zijn? Dat zie je hieronder.

Het Team

Martin Dijkstra

Martin Dijkstra

Audicien

‘Ik kom uit een slagersfamilie en ben groot geworden in het slagersambacht. Door verschillende omstandigheden en mijn voorliefde voor techniek ben ik uiteindelijk audicien geworden. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn passie ligt in de combinatie tussen het contact met klanten en het technische vernuft in hoortoestellen.

Bij Hoorzorg Friesland lopen wij voorop met de nieuwe technieken en ontwikkelingen en hebben wij alle vrijheid om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik vind het ook een enorm voordeel dat wij een zelfstandige onderneming zijn en niet merk gebonden. Hierdoor kunnen wij veel meer hooroplossingen bieden die voor de klant echt dát grote verschil maken, want het is maar wat lastig als je net niet alles kunt horen.

Wij nemen alle tijd om de klant de verschillen in de diverse toestellen te laten horen en de mogelijkheden in de nieuwe technieken uit te leggen, zodat de klant een juiste keuze kan maken. Een hoortoestel is echt maatwerk.’

Marije de Boer-Sieperda

Marije de Boer-Sieperda

Audicien

‘Ik ben Marije de Boer-Sieperda. Sinds 2021 werk ik bij Hoorzorg Friesland en destijds ben ik gelijk met de opleiding voor Audicien begonnen.  In mei 2023 heb ik met succes mijn opleiding afgerond. Ik heb veel geleerd in deze twee jaar en breng mijn kennis met plezier in de praktijk.

Samen met mijn man en 2 jongens woon ik in Makkum en zijn we vaak op het Makkumer strand te vinden. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om nieuwe bak- en kookrecepten uit te proberen, met vriendinnen af te spreken en er op uit te gaan met mijn gezin.

Voorheen een aantal jaren in de (thuis-) zorg gewerkt met heel veel plezier en dankbaarheid en ik merk dat ik deze zorgervaring goed kan toepassen bij het werk als Audicien.

Graag verwelkom ik u in onze winkel en hoop ik, samen met mijn collega’s voor u de beste (hoor)oplossing te bieden.’

Regina Talhout

Regina Talhout

Frontoffice medewerker/Assistent-audicien

‘Ik ben Regina Talhout een rasechte Franeker. Ik vind het dan ook superleuk om in mijn eigen stad aan het werk te zijn bij Hoorzorg Friesland. Na vijftien prachtige jaren werkzaam in de detailhandel en het runnen van een eigen onderneming werd het tijd voor iets anders. Hoorzorg Friesland is hierbij een mooie aanvulling want ook hier gaat alle aandacht naar de klanten, en dat komt mooi uit want ik ben een echt mensen-mens.’.

Ondertussen ben ik alweer sinds 2020 werkzaam bij Hoorzorg Friesland als frontofficemedewerker. Omdat ik graag wat meer verdieping wilde in het audiciensvak heb ik verschillende cursussen gevolgd en mag ik mezelf nu ook assistent-audicien noemen. En kan ik nu ook hoortesten afnemen en afdrukken voor gehoorbescherming maken. Het is fijn om zo nog meer kennis in huis te hebben!

Als frontofficemedewerker/assistent-audicien zal ik je met mijn stralende lach dan ook graag verwelkomen, een hoortest afnemen of telefonisch te woord staan.’

Marjan van Marrum

Marjan van Marrum

Frontoffice medewerker

‘Mijn naam is Marjan van Marrum. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee zoons in Franeker.

Na bijna 16 jaar voor BODDEÜS gewerkt te hebben op de backoffice kwam nu Hoorzorg Friesland op mijn pad. Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb! Met mijn duidelijke stem en aanstekelijke lach verwelkom ik jullie graag in de winkel of aan de telefoon.’

Erkend StAr audicien