Wij zijn Hoorzorg Friesland

Wij zijn er voor jouw hoorzorg, van hoortoestel, hoorhulpmiddel tot gehoorbescherming.

Sinds 2020 hebben wij zelfstandig onze winkel aan het Ockingahiem. We hebben 2 spreekkamers met hoorcabines voor een uitgebreide gehoormeting of audiologisch onderzoek. Hier repareren wij hoortoestellen en stellen ze opnieuw in alle rust af. Aan onze stamtafel geven wij demonstraties rondom een hoortoestel of aanverwant hulpmiddel. Je kunt in onze winkel terecht met vragen over horen en zorgvergoeding. Uiteraard ook voor alle accessoires zoals batterijen en standaard oordopjes.

 Wij zijn aangesloten bij Hoorprofs en een Star geregistreerd audiciensbedrijf is. Als gedreven audiciens en hoorconsulenten zien we het als onze plicht je te ondersteunen met oplossingen die volledig op jou zijn afgestemd.

Twijfel je aan je gehoor of wil je graag een hoortoestel dat zich (automatisch) aanpast aan de omstandigheden en omgeving waarin jij je bevindt? Maak dan een afspraak met een van onze audiciens of hoorconsulenten. Wie dat zijn? Dat zie je hieronder.

Het Team

Regina Talhout

Regina Talhout

Frontoffice medewerker

‘Ik ben Regina Talhout een rasechte Franeker. Ik vind het dan ook super leuk om in mijn eigen stad aan het werk te zijn bij Hoorzorg Friesland. Als backoffice medewerker zal ik je met mijn stralende lach dan ook graag verwelkomen of telefonisch te woord staan.

Na mijn studie heb ik een tijdje gewerkt in de detailhandel waarna ik al snel ben gestart met mijn eigen onderneming. Een zaak aan huis met trouwjurken, dit groeide al snel uit tot een mooie zaak in het centrum van Franeker waar het assortiment niet veel later werd uitgebreid met lingerie.

Na vijftien prachtige jaren werd het tijd voor iets anders. Hoorzorg Friesland is hierbij een mooie aanvulling want ook hier gaat alle aandacht naar de klanten, en dat komt mooi uit want ik ben een echt mensen-mens.’.

Martin Dijkstra

Martin Dijkstra

Audicien

‘Ik kom uit een slagersfamilie en ben groot geworden in het slagersambacht. Door verschillende omstandigheden en mijn voorliefde voor techniek ben ik uiteindelijk audicien geworden. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn passie ligt in de combinatie tussen het contact met klanten en het technische vernuft in hoortoestellen.

Bij Hoorzorg Friesland lopen wij voorop met de nieuwe technieken en ontwikkelingen en hebben wij alle vrijheid om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik vind het ook een enorm voordeel dat wij een zelfstandige onderneming zijn en niet merk gebonden. Hierdoor kunnen wij veel meer hooroplossingen bieden die voor de klant echt dát grote verschil maken, want het is maar wat lastig als je net niet alles kunt horen.

Wij nemen alle tijd om de klant de verschillen in de diverse toestellen te laten horen en de mogelijkheden in de nieuwe technieken uit te leggen, zodat de klant een juiste keuze kan maken. Een hoortoestel is echt maatwerk.’

Sjoukje Span

Sjoukje Span

Frontoffice medewerker

Ik ben Sjoukje Span, getrouwd met Jan Terpstra en samen wonen wij al heel lang met veel plezier in Franeker.

Na 17 mooie jaren in MCL Harlingen gewerkt te hebben kwam Hoorzorg Friesland op mijn pad. Het omgaan met mensen, de gastvrijheid en het verschil kunnen maken voor de mensen vind ik een hele dankbare taak. Mijn hotelschool achtergrond, de opgedane ervaring in de horeca en de zorg komen goed van pas bij het uitoefenen van de functie als frontofficemedewerker.

Goed kunnen horen gun ik iedereen, evenals goed kunnen luisteren. Er is geen mens en situatie gelijk en dat maakt het werk zo afwisselend en uitdagend.

Graag verwelkom ik u in onze winkel, waar ik samen met mijn collega’s klaar sta om u verschillende hooroplossingen aan te kunnen bieden.

Marije de Boer-Sieperda

Marije de Boer-Sieperda

Audicien in opleiding

‘Ik ben Marije de Boer-Sieperda en sinds september begonnen met de Audiciens opleiding en breng het geleerde in de praktijk bij Hoorzorg Friesland.

Ik woon samen met mijn man en 2 onze jongens in Makkum en wij zijn veel op het Makkumer strand te vinden. Wij gaan er vaak met het gezin op uit en in mijn vrije tijd probeer ik nieuwe kook- en bakrecepten uit. Voorheen was ik werkzaam als verzorgende IG in de (ouderen)thuiszorg, wat zeer dankbaar werk was.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie u graag in de winkel.’