Wij zijn Hoorzorg Friesland

Wat de reden van je komst ook is, onze winkels verlaat je met ‘scherpte’. Scherpte bij Boddeüs in zicht, scherpte in gehoor bij Hoorzorg Friesland dat is aangesloten bij Hoorprofs en een Star geregistreerd audiciensbedrijf is. Als gedreven opticiens en audiciens zien we het als onze plicht je te ondersteunen met oplossingen die volledig op jou zijn afgestemd.

Twijfel je aan je gehoor of wil je graag een hoortoestel dat zich (automatisch) aanpast aan de omstandigheden en omgeving waarin jij je bevindt? Maak dan een afspraak met een van onze audiciens of hoorconsulenten. Wie dat zijn? Dat zie je hieronder.

Het Team

Regina Talhout

Backoffice medewerker

‘Ik ben Regina Talhout een rasechte Franeker. Ik vind het dan ook super leuk om in mijn eigen stad aan het werk te zijn bij Hoorzorg Friesland. Als backoffice medewerker zal ik je met mijn stralende lach dan ook graag verwelkomen of telefonisch te woord staan.

Na mijn studie heb ik een tijdje gewerkt in de detailhandel waarna ik al snel ben gestart met mijn eigen onderneming. Een zaak aan huis met trouwjurken, dit groeide al snel uit tot een mooie zaak in het centrum van Franeker waar het assortiment niet veel later werd uitgebreid met lingerie.

Na vijftien prachtige jaren werd het tijd voor iets anders. Hoorzorg Friesland is hierbij een mooie aanvulling want ook hier gaat alle aandacht naar de klanten, en dat komt mooi uit want ik ben een echt mensen-mens.’.

Martin Dijkstra

Audicien

‘Ik kom uit een slagersfamilie en ben groot geworden in het slagersambacht. Door verschillende omstandigheden en mijn voorliefde voor techniek ben ik uiteindelijk audicien geworden. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat mijn passie ligt in de combinatie tussen het contact met klanten en het technische vernuft in hoortoestellen.

Bij Hoorzorg Friesland lopen wij voorop met de nieuwe technieken en ontwikkelingen en hebben wij alle vrijheid om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik vind het ook een enorm voordeel dat wij een zelfstandige onderneming zijn en niet merk gebonden. Hierdoor kunnen wij veel meer hooroplossingen bieden die voor de klant echt dát grote verschil maken, want het is maar wat lastig als je net niet alles kunt horen.

Wij nemen alle tijd om de klant de verschillen in de diverse toestellen te laten horen en de mogelijkheden in de nieuwe technieken uit te leggen, zodat de klant een juiste keuze kan maken. Een hoortoestel is echt maatwerk.’

Marit van der Laan

Audicien

‘Samen met Martin Dijkstra ben ik verantwoordelijk voor de hoorzorg bij Hoorzorg Friesland in Franeker. Dat doe ik met veel plezier. Vijftien jaar geleden ben ik bij een hoorspecialist begonnen en wist ik niets over oren en gehoor. Dat is nu wel anders, ik vind het een fascinerend beroep.

Bij Hoorzorg Friesland nemen we alle tijd voor de klant. Dat begint met een uitgebreide hoortest en vervolgens met het bepalen welk toestel de beste hooroplossing biedt voor de klant. Gelukkig kunnen wij heel veel mogelijkheden bieden door het grote assortiment in hoortoestellen, gehoorbescherming en hoorhulpmiddelen.

Een klant kan, na het aanmeten van een hoortoestel, regelmatig terugkomen voor kosteloze ondersteuning of onderhoud van het toestel, onze service gaat heel ver. Mijn passie is om de beste hooroptie aan de klant te bieden zodat hij of zij tevreden is en blijft.’