Als je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière waarbij je techniek én zorg kunt combineren, dan is omscholen naar audicien echt iets voor jou. Wij bieden je een werk- en leerplek aan voor dit prachtige vak.

Je gaat 1 dag naar school waar je het vak leert. 2 dagen per week werk je bij ons in de winkel in Franeker en leer je hoe het er in de praktijk aan toegaat.

Als audicien werk je met hoortoestellen die superklein en uiterst vernuftig zijn, technisch inzicht is dus erg belangrijk. Bij het afnemen van een gehoortest of het maken van oordopjes op maat moet je rustig instructies kunnen geven. Doordat hoortoestellen en de aanpassing hiervan uiterst complex zijn, vereist het dat je goed en geduldig uitleg kunt geven aan al onze klanten, jong en oud.
Je komt in een klein gezellig team te werken. We vinden het belangrijk dat je een prettige open uitstraling hebt en op mensen durft af te stappen. Want hoorzorg bestaat niet alleen uit het aanmeten van hoortoestellen: wij bieden ook gehoorbescherming en audiologische hulpmiddelen aan.

Als je kiest voor het vak audicien kom je in een boeiende wereld terecht waarin elke dag anders is, want geen mens is gelijk en geen oplossing hetzelfde. Het is dankbaar werk omdat je mensen oplossingen biedt waardoor ze sociaal actief kunnen zijn en blijven.

Wil jij audicien worden en bij ons komen werken? Mail dan je motivatie en je CV naar administratie@hoorzorgfriesland.nl t.a.v. Simone Gorter.