Nieuws

Nieuw: Droge orenreiniging

Droge orenreiniging

Nieuw: Droge orenreiniging

Wij zijn blij dat wij onze diensten hebben kunnen uitbreiden met de droge orenreiniging. Als u voorheen bij ons kwam voor een afspraak en u had een verstopt oor, moest u eerst terug naar de huisarts om uw oren uit te laten spuiten. Gelukkig kunt u nu bij ons ook uw oren laten reinigen met een hele prettige methode, namelijk: de droge orenreiniging.

Hoe werkt het?

Bij deze methode hebben wij veel licht nodig en draagt de audicien een vergrootbril, waarmee het zicht in het oor optimaal is. Met een speciaal stofzuigertje en andere instrumenten halen wij voorzichtig de prop en overtollig oorsmeer uit het oor. Dit is veel minder belastend voor uw oren dan het uitspuiten met water.

Opleiding

Deze reiniging kan alleen door opgeleide audiciens uitgevoerd worden. Martin en Marije zijn hiervoor op cursus geweest. Het vergt namelijk enige oefening om het oor nauwkeurig te reinigen met behulp van een stofzuigertje, diverse instrumenten en vergroting. Het risico op complicaties is voor deze reiniging minimaal. Een uitkomst voor mensen die het laten spuiten van de oren als zeer naar ervaren of er complicaties aan over houden.

Aan de droge orenreiniging zijn kosten verbonden en de zorgverzekering vergoedt de behandeling helaas (nog) niet. Omdat wij extra tijd voor u moeten reserveren is een afspraak maken noodzakelijk.

 

De laatste ontwikkelingen op het gebied van horen. Net binnen. Nieuws, klanterervaringen, weetjes en tips. Je leest ze als eerste op social media kanalen: Facebook en Instagram. Volg: @hoorzorgfriesland of lees de berichten hier op onze website

Nieuw: Droge orenreiniging

U nu bij ons ook uw oren laten reinigen met een hele prettige methode, namelijk: de droge orenreiniging. Deze methode is minder belastend voor uw oren.

Nieuw hoortoestel: Widex SmartRIC

Nieuw hoortoestel: Widex SmartRIC is L-vormig, heeft de ontvanger bovenop en kunt u opladen in een powerbank. Krijg nu een TV play cadeau* bij aanschaf.